Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slohové práce 4. a 5. ročníku - Vybíjená

21. 5. 2023

Slohové práce 4. a 5. ročníku - Vybíjená

 

 

Turnaj ve vybíjené

(vypravování)

Adéla Hlávková (4. ročník)

Vybíjená proběhla 16. května v úterý. Jeli jsme do Kostelce nad Orlicí. Jeli jsme autobusem, asi půl hodiny. Cesta tam proběhla klidně. Nejdříve jsme pozdravili soupeře. Potom jsme měli utkání s Rychnovem nad Kněžnou, Častolovicemi, Vamberkem a Kostelcem nad Orlicí. Po každém utkání jsme měli přestávku. Potom jsme šli do krámu. Když jsme přišli zpátky, tak jsme si zahráli vybíjenou.

                Vybíjená se mi moc líbila, protože jsme si užili pěkný den.

 

 

Vybíjená v Kostelci nad Orlicí

(vypravování)

Magdaléna Matoušková (4. ročník)

                V úterý 17. května jsme ráno vyrazili linkovým autobusem do Kostelce nad Orlicí, kde jsme se zúčastnili vybíjené.

                Když jsme přijeli, počkali jsme na ostatní družstva a pak bylo zahájení. Zahájení začalo přivítáním a upozorněním na pravidla hry. Nejprve jsme se utkali s Rychnovem nad Kněžnou, poté s Častolovicemi, Vamberkem a nakonec s Kostelcem nad Orlicí.

                Jsem ráda, že jsme tam jeli, protože jsme nasbírali nové zkušenosti a moc si to užili.

 

 

Turnaj v Kostelci ve vybíjené

(vypravování)

Adam Starý (4. ročník)

                V úterý jsme jeli na turnaj v Kostelci. Cesta trvala přibližně 30 minut. Nejdříve byl slavnostní nástup a pokřik. Hráli jsme proti Rychnovu nad Kněžnou, proti Častolovicím, Vamberku a proti Kostelci n. Orl. Turnaj se mi líbil, ale byli jsme slabší.

                Byli jsme poslední, jinak jsme si dobře zahráli. Albert byl zraněn.

 

 

Vybíjená

(vypravování)

Veronika Šaldová (5. ročník)

                V úterý 16. května jsme jeli autobusem do Kostelce nad Orlicí, kam jsme byli pozváni na Turnaj ve vybíjené. Cesta trvala půl hodiny. Když jsme dorazili, bylo zahájení, kde jsme se pozdravili. Hráli jsme proti Rychnovu nad Kněžnou, Častolovicím, Vamberku a Kostelci nad Orlicí. Porazili nás úplně všichni, ale nám to nevadilo. Největší zážitek jsem měla z toho hraní.

                Byli jsme poslední z osmi a za odměnu jsme šli na nanuka. I když jsme byli poslední, moc jsme si to užili a nasbírali mnoho nových zkušeností. Snad se příště zúčastníme znovu.

 

 

Turnaj ve vybíjené

(vypravování)

Jan Palán (5. ročník)

                Dne 16. 5. jsme vyjeli v 6:47 na vybíjenou v Kostelci.

                Zahájení začalo v 8:30. Hned potom jsme šli hrát první utkání s Rychnovem n. K. Tam jsme to prohráli o dva body. Další utkání bylo s Častolovicemi, tam jsme to prohráli o hodně. Třetí utkání bylo s Vamberkem, tam měli dobrý tým a měli v týmu macana pořádnýho řízka, který všechno chytal.

                Na vybice se mi líbilo.